Üdvözlöm az Online Szentes oldalán!

Engedjék meg, hogy pár szóban bemutatkozzak és bemutassam az általam üzemeltetett weboldalt. Borbás Tamás vagyok az oldal ötletgazdája és üzemeltetője. A középiskola és technikum elvégzése után, ahol szoftver-üzemeltetői és gazdasági informatikai végzettséget szereztem a szentesi nyomdában kezdtem el dolgozni, mint kiadványszerkesztő. Pár év elteltével kineveztek a nyomda vezetőjének, melyet a nyomda megszűnéséig vezettem. A munkám mellett a szabadidőmben belevágtam a webdesign és a marketing világába, így számos cégnek készíthettem el kiadványait, weboldalait, közösségi oldalait, hirdetéseit és sok egyéb marketing anyagát.

A nyomdai és a marketing szakmában eltöltött több, mint tizenkét év során azzal szembesültem, hogy a nyomdai és „hagyományos” hirdetési munkáink egyre jobban fogyatkoznak az informatika és az internet térnyerésével. Mára már kortól és nemtől függetlenül mindenkit beszippantott az informatika, az internet és a közösségi média.

Gondoljunk csak bele, az internet már mindenhol ott van, a munkahelyünktől az otthonunkig, az üzletektől az utcáig, ezzel megváltoztatva a társadalom életét és a kommunikációs szokásait. Manapság ha valamit nem tudunk, akkor rákeresünk egy internetes keresőben, ha valakivel beszélni szeretnénk, akkor pedig egyre többször választjuk valamely chat alkalmazást. Ezeket a felületeket és alkalmazásokat könnyen elérhetjük, mert már majdnem minden embernek van laptopja, tabletje vagy okostelefonja.

A közösségi oldalakon eltöltött időm alatt megfigyeltem, hogy egyre sűrűbben keresik fel az emberek az általam kezelt vagy létrehozott céges weboldalakat és közösségi oldalakat, a kérdéseiket inkább itt teszik fel és nem a személyes és telefonos kontaktust keresik. Több helyen is olvastam, a kérdéseket, hogy ezt vagy azt hol találom meg, mikor van nyitva, mi a termékkínálata, stb.

Jó ideje foglalkoztatott már a gondolat, hogy hogyan lehetne ezekre a kérdésekre választ adni és ötvözni a korábban használt információs és hirdetési felületekkel a világhálón. Minél többet foglalkoztam vele, annál jobban letisztult a kép és körvonalazódott a fejemben az új weboldalam és közösségi oldalam gondolata.  Szerettem volna megalkotni egy olyan szentesi weboldalt, amely ezekre a kérdésekre megpróbál választ adni. Az érdeklődők választ kaphatnak a kérdéseikre, kereséseikre, mert a helyi cégek bemutatkozó oldalain és az okos térképen megtalálnak minden fontosabb információt és tartalmat.

Az oldalak tartalmát megtölthetjük a többi média anyagával is, így megjelenhetnek rajta a sajtó írott anyagai, a rádió hanganyagai valamint a tévé adásai is. Köztudott, hogy a rádió elvette a nyomtatott sajtó olvasóit, a tévé magához csalogatta a rádióhallgatókat, az internet pedig ellopta az előbbi három közönséget és így lett a leggyorsabban növekvő, az emberek figyelmét megragadni képes marketingszektor. Mivel szerettem volna a korábbi ügyfeleimet megtartani és valami újat, hasznosat kínálni számukra és a közönségük számára tollat és ceruzát ragadtam és tervezni kezdtem, tervezni ezt a weboldalt, az ONLINE SZENTES-t.


Az ONLINE SZENTES megpróbál választ adni arra a kérdésre,
hogy a városban KI MIT TUD és KI MIT KÍNÁL.

A vállalkozások elhelyezkedését egy okos térkép segítségével mutatja meg az oldalra látogatóknak. A weboldalon megtalálhatóak a város szakemberei, vállalkozásai, üzletei, az üzletek termékei és AKCIÓI, a közelgő rendezvények plakátjai, a városban betöltetlen állások és még az éttermek heti menü is.  

Legyen Ön is mindig napra kész és ismerje meg a város kínálatát a karosszékében ülve vagy akár egy pihentető séta közben, hisz ne feledje – “Kezében a város!” További jó böngészést kívánok.

 


Használati utasítás | Áraink | Szolgáltatásaink | Kapcsolat | Adatvédelem

Térképeink

További kínálatunk

@onlineszentes
Kategóriák